ANSİAD İş Fikirleri Yarışması-Canlı Final” Sonuçları Açıklanmıştır.

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları,

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKGİM) ve Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) işbirliği ile 14 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen “İş Fikirleri Yarışması-Canlı Finali”nde,

Üniversitemizi yüksek lisans & doktora programı kategorisinde temsil eden;

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Onur KARAMAN ve ekibinde yer alan Ceren KARAMAN, “Biyobozunur Plastiklerin Geliştirilmesi” isimli projesi ile Birincilik Ödülüne,

Sosyal Bilimler Enstitüsü yüksek lisans programı öğrencisi Deniz KAYIKÇI ve ekibinde yer alan, End. Müh. Ahmet ADEM, Dr. Selim ERTÜRK ve Dr. Çağlar YÜKSEL, “Endüstriyel Ölçekte Bor Fiber, Volfram Tel ve Bor Triklorür (Bcl3) Üretimi” isimli projesi ile İkincilik Ödülüne,

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Anıl ŞAHİN, “Yeni Nesil, İnovatif, Üstün Özelliklere Sahip Akıllı Fizyoterapi Giysilerinin Geliştirilmesi” isimli projesi ile Üçüncülük Ödülüne layık görülmüşlerdir.

Üniversitemizi ön lisans & lisans programı kategorisinde temsil eden;

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Gürsu YAMAN ve ekibinde yer alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü öğrencisi Enis NECİPOĞLU, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Ahmet Fırat GÜRBÜZ ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Biomedikal Cihaz Teknolojileri Programı öğrencisi Göktürk ÜLKER “Conetwork” isimli projesi ile Üçüncülük Ödülüne layık görülmüşlerdir.

Batı Akdeniz Bölgesi Üniversiteleri’nden Akdeniz Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin başvurduğu söz konusu yarışmaya katılan ve ödüle layık görülen ekiplerimizi tebrik eder, girişimcilik ekosisteminde yollarının açık olmasını dileriz.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
GİRİŞİMCİLİK ve İŞ GELİŞTİRME UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ (AKGİM)