“Hult Prize Turkey” ve AKGİM’in işbirliği ile “Kampüs Direktörü” Rabia AY seçilmiştir.

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları

Hult Prize Turkey” program yöneticileri tarafından, sosyal girişimcilik alanında yapılan değerlendirme sonucunda Akdeniz Üniversitesi, Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında yer almıştır. Bu kapsamda, yaz dönemi içerisinde, öğrencilerimizin müracaatları sonunda “Hult Prize Turkey” tarafından “Kampüs Direktörü” seçimi yapılmıştır.

“Hult Prize Turkey” ve AKGİM’in işbirliği üzerine söz konusu sosyal girişimcilik konusu kapsamında, Üniversitemizin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Programı öğrencisi Rabia AY, 2017/2018 yılı “Kampüs Direktörü” olma hakkı kazanmıştır.

Kampüs Direktörü olarak kendisini ve tüm ekibinde bulunan öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

(AKGİM)